Baza de cunostinte


Factura dvs. este eliberata automat de catre sistemul nostru de plati. Ea va este transmisa in format pdf la efectuarea comenzii. Pentru a vizualiza/lista factura proforma este necesar sa va autentificati in contul dvs., folosind utilizatorul si parola comunicate in e-mailul de confirmare/activare. Dupa efectuarea platii si confirmarea acesteia , sistemul va emite automat o factura fiscala ,factura care va avea acelasi numar cu factura proforma. Aceasta factura fiscala va este transmisa pe email dar o puteti vizualiza oricand din contul dvs. ESTE OBLIGATORIU CA NUMARUL FACTURII PROFORME SA FIE SPECIFICAT PE ORDINUL DE PLATA SAU FOAIA DE VARSAMANT..
In cazul in care apar erori, va rugam sa puneti un ticket prin intermediul centrului de suport sau sa contactati departamentul vanzari.
Pentru a efectua plata aveti la dispozitie 14 zile. Serviciile vor fi activate numai dupa confirmarea platii. Daca din motive obiective nu va incadrati in termenul de 14 zile va rugam sa ne trimiteti o notificare prin e-mail, pentru a putea fi contactat de un reprezentant al departamentului comercial.
Contul dumneavoastra este monitorizat automat de catre panoul de control. Daca traficul sau spatiul alocat dvs. este depasit veti fi contactat de unul din tehnicienii nostrii.
Nu. Tot sistemul este astfel conceput incat sa nu aveti nevoie de astfel de cunostinte. Cu ajutorul panoului de control, contul dvs. poate fi administrat in conditii optime fiind necesare cunostinte minime.
La aceasta ora nu se pot gazdui pe serverele noastre sau in reteaua noastra urmatoarele :
1.Materiale pornografice de orice natura.
2.Softuri si programe comerciale fara licenta
3.Directoare warez.
4.Directoare de download MP3.
5.IRC sub orice fel de forma
6.Site-uri de e-shopping pentru ceasuri replica, paypal account,credit card account...
7.Site-uri despre sau care contin sisteme piramidale sau scheme "PONZI"
8.HYIP
9. Servere de jocuri
WebTag are toleranta zero fata de trimiterea de Unsolicited Commercial Email (UCE) sau SPAM prin intermediul retelei noastre. Acest lucru inseamna ca utilizatorilor sau clientilor nostri le este interzis sa foloseasca, sau sa le permita altora sa foloseasca, reteaua noastra pentru a utiliza Unsolicited Commercial Email (UCE) sau SPAM. Clientilor le este interzisa gazduirea de site-uri si informatii carora le este facuta reclama prin UCE din alte retele. Nerespectarea conditiilor impuse de WebTag conduce la suspendarea imediata a contului, iar contractul intre firma noastra si dumneavoastra va fi reziliat. Sumele platite in avans nu se mai restituie.
Da. Trebuie sa completati in formularul de comanda Codul Numeric Personal, adresa corecta si un numar de telefon pentru a putea fi contactat ulterior.
Oferim tuturor clientilor posibilitatea de trecere de la un pachet la alt pachet superior. Diferenta de plata dintre cele doua pachete va fi adaugata la prima factura emisa.Trecerea de la un pachet la altul se face prin completarea unui ticket.
WebTag ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura o buna functionare a serviciilor oferite. Suportul tehnic este limitat la aria noastra de expertiza. In cazul in care apare o problema va rugam sa completati un ticket de asistenta. Problema dvs. va fi revizuita in cel mai scurt timp
Adresele de email, subdomeniile si bazele de date se creeaza din panoul de control (cPanel). Acest panou de control va pune la dispozite si alte optiuni (DNS, scripturi preinstalate, etc).
Daca doriti sa aveti propriile nameservere trebuie parcursi urmatorii pasi:

- faceti o cerere (ticket) pentru alocarea a doua IP dedicate contului dumneavoastra;
- creati nameserverele dorite la registrarul dvs., trimitandu-le la IPul/urile alocate dvs.;
- accesati panoul nostru de control;
- selectati domeniul dorit;
- accesati optiunea "DNS";
- accesati "Add record";
- creati o inregistrare de tip A, cu numele dorit de dvs. (ns1. respectiv ns.2, ns.4, etc), catre IPul/urile alocate dvs.;
- creati o inregistrare de tip NS. La campul "Introduceti nume domeniu" nu specificati nimic. La campul "Introduceti nume server" treceti nameserverul creat la inregistrarea A.
La cerere departamentul tehnic poate efectua acesti pasi pt. dvs. In acest scop este necesar sa puneti un ticket de asistenta.
Pentru a configura AutoDJ va rugam accesati acest link.
Pentru a transfera un domeniu va rugam accesati acest link.